Kinderen en adolescenten kunnen op sommige tijden wel eens vast lopen met hun schoolgang en hun schoolwerk.

Dit kan een verscheidenheid aan oorzaken hebben. Vaak is het een combinatie van dingen die ervoor zorgen dat een leerling vastloopt. Dit kan een grote impact hebben op het welbevinden (emotioneel en fysiek) van de leerling, maar ook op het gezin waarin het kind opgroeit. Het is dan logisch dat je als ouders wel eens met je handen in het haar zit en dat er spanningen binnen het gezin kunnen optreden.

 

Bij CenterCoaching kan een kind of adolescent terecht om samen rustig uit te zoeken wat er nodig is om school en/of studie op de rit te krijgen, oorzaken aan te pakken en het aanleren van nieuwe (leer)strategieën om in de toekomst vol zelfvertrouwen naar school te gaan. er is een ruime ervaring aan vakinhoudelijk begeleiden en er kan dus in een veilige omgeving huiswerk worden gedaan, vragen worden gesteld, en worden gepland, waardoor het thuisfront ontlast wordt. 

 

Er is hierbij ALTIJD aandacht voor het sociaal-emotioneel welbevinden van het kind door de holistische manier van werken van CenterCoaching.

 

Bij CenterCoaching wordt hierbij gewerkt op een planmatige en doelgerichte manier waarbij er een portfolio wordt opgebouwd die mee kan worden genomen naar derden, indien nodig.

 

CenterCoaching neemt de vrijheid om, indien nodig, een aanbeveling te doen voor een doorverwijzing naar hulpverlening.