Mijn naam is Myra Salomons.

Ik ben ongeveer 20 jaar werkzaam in voortgezet onderwijs waar ik, naast docent exacte vakken, mij heb gericht op de begeleiding van leerlingen, collega's en ouders, in de functie van intern begeleider. Sinds een aantal jaar ben in werkzaam in het voortgezet speciaal onderwijs. Hierdoor heb ik een ruime ervaring opgebouwd met het, in samenwerking met hulpverlening, coachen en begeleiden van mensen met een verscheidenheid aan achtergrond en (leer)problematiek.

 

Naast het onderwijs houd ik mij vanaf mijn geboorte bezig met rust, kalmte, innerlijke kracht, meditatie, persoonlijke ontwikkeling en heb ik ruim 20 jaar ervaring met het geven van Reiki in combinatie met het coachen van mensen, zowel oud en jong. 

 

Bij CenterCoaching kun je op een krachtige, nuchtere, en doelgerichte manier werken aan jezelf om dichter bij je kern en je doelen te komen. 

Kinderen en adolescenten kunnen bij CenterCoaching geholpen worden bij het maken van een planning, leren en maken van huiswerk, wanneer het op school op een of andere manier even niet zo soepel loopt. Bovendien wordt er daarnaast veel aandacht gegeven aan sociaal-emotionele welbevinden en kan een coachings- (of sova) traject hieraan gekoppeld worden. 

 

 

Bij CenterCoaching draait het allemaal om holistisch maatwerk.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

myrasalomons@centercoaching.nl

van Raasfeldmarke 7

8016 DN Zwolle

0657597001